Team Training

Sample title

"Selskapet ble stiftet i 1976 

Vi samarbeider med våre kunder og partnere ut fra følgende filosofi: Lønnsomhet skapes gjennom å gi kundene verdi for pengene.

Dette krever at alle kundeprosessene er designet for å sikre kvalitet og hastighet gjennom effektiv samhandling mellom kompetente ledere og medarbeidere på tvers av funksjoner og revirer.
 Alle utviklingsoppdrag gjennomføres som prosjekter ut fra konkrete endringsmål.

Finn Gomnæs er grunnlegger og daglig leder av Team Training .

Han er Diplomøkonom og har en Master i organisasjon og ledelse fra Handelshøyskolen BI, samt Innovasjonsledelse ved NTNU.

'Den praktiske erfaringen fra salg og ledelse har han fra diverse lederstillinger innen salg og marketing i Xerox.

Som ett ledd i karriereutviklingen var han ansvarlig for utvikling av salgsorganisasjonen i Xerox i Skandinavia.
Han har arbeidet som rådgiver, coach og mentor i private og offentlige virksomheter i mer enn 30 år 

Basert på lang erfaring i design og fornyelse av kundeprosesser har han utviklet en prosessmodell og verktøy for å sikre kundetilfredshet og lønnsomhet

Gjennom et samarbeid med Team Training International og prosfesjonelle kunder har han utviklet en rekke program og verktøy innen rådgivende salg, caoching, teamledelse og prosjektledelse 

Alle utviklingsprogram bygger på konseptet Team Performance Management TPM 


Aktuelt!
Basert på erfaringer fra effektivisering av prosesser i ulike virksomheter har han sett hvor viktige møter er som verktøy for å utøve lederskap og sikre samhandling. Han ser dette som et av de viktigste områdene for effektivisering siden innføring av e-mail.